Ben je een professional?

​Ben je een professional? Maak een online account aan en stel je bedrijf aan ons voor via ons contactformulier, inclusief je activiteit, de apparatuur waarin je geïnteresseerd bent en je geschatte jaarlijkse aankoopvolume. We zullen een korting toepassen op je account.

professioneel account

Individueel?

Maak direct een account aan om onmiddellijk een bestelling te plaatsen voor de benodigde apparatuur. Onze webwinkel toont prijzen en voorraadbeschikbaarheid rechtstreeks.

Mijn account aanmakenDéstockage onduleur et nouveaux prix !

Profitez de réduction jusque épuisement des stocks sur nos onduleur SMA et Huawei.

Offre valable jusqu'au 15/11.

Online winkel


 
 
 
 
 
 

Notre priorité, 

le support et service !


Nous vous aidons dès la réalisation de votre devis jusqu'à la mise en service en passant par le dimensionnement, la commande, la préparation et la livraison.

Manuel fixation

Levering binnen 

3 tot 5 dagen!


Je kunt de apparatuur configureren voor je opstelling, de bestelling plaatsen en deze ofwel direct ophalen of binnen 3 tot 5 werkdagen laten bezorgen.

Online winkel


Officiële leverancier van Victron


Onafhankelijkheid van energie

Wij leveren Victron omvormers, zoals de Quattro- en Multiplus-modellen. Dit merk is gespecialiseerd in het elektrificeren van off-grid locaties en maritieme toepassingen. Alle soorten toepassingen zijn mogelijk, en Victron's uitgebreide ervaring op dit gebied is aanzienlijk.


Raadpleeg de volledige catalogus

Victron biedt meer dan 800 artikelen aan. Om op de meest efficiënte manier te vinden wat bij uw noden past, raden wij u aan om eerst de catalogus van Victron te raadplegen, uw materiaal te kiezen en vervolgens de nodige referenties te gebruiken in onze e-shop.

Catalogus Victron met prijzen

Pagina Victron

En Pylontech !


Prestaties, garantie, efficiëntie

Met een garantie van 10 jaar en meer dan 6000 cycli bij 95% ontladingsdiepte (gezondheidstoestand), zijn Pylontech-batterijen betrouwbare keuzes. Het modulariteitsprincipe van deze batterijen is zeer interessant, omdat het je in staat stelt om ze op te stapelen en parallel aan te sluiten om de capaciteit naar wens uit te breiden.


Communicatie met Victron

Pylontech-batterijen zijn compatibel met de meeste merken omvormers voor communicatie, evenals met het merk Victron. De combinatie van Victron en Pylontech is dus zeer aantrekkelijk.

Pagina Pylontech

Nieuwigheden

Formation stockage chez Ataum

27/11/2023

🔋 Retour en image sur notre formation qui était organisée ce vendredi passé sur le stockage d'énergie et les bornes de recharge.
 

Retrour en image

Batterij voor de afkoppeling

30-08-2023

De Soliace batterij voorkomt uitval, biedt een back up oplossing aan en verbetert het eigen vermogen.

Een technisch team tot uw dienst

Technische ondersteuning

Onze technische ondersteuning, bestaande uit technici en ingenieurs, staat klaar om naar je verzoek te luisteren en je te helpen bij het dimensioneren van je installaties.


Uitgebreide ervaring in energieopslag

Gespecialiseerd in energieopslag, heeft Ataum aanzienlijke expertise op dit gebied, of het nu gaat om hardwareconfiguratie, inbedrijfstelling of zelfs monitoring. We bieden ook de mogelijkheid om de klant te ondersteunen bij het ontwikkelen van plannen en implementatie.


De batterij, oplossing voor omvormerstalling


De ATAUM 5.0 batterij helpt bij het verminderen van overspanningen en uitval van de omvormer op het elektriciteitsnet, verhoogt het zelfverbruik van fotovoltaïsche energie, verlaagt het prosumer-tarief, slaat elektrische energie op, biedt een back-up oplossing en is klaar voor V2X. V2X is een technologie die energieontlading van een voertuig naar thuis of een andere locatie mogelijk maakt.

Meer uitleg op onze blog
 

Veilig
Betalen

Veilig betalen met meerdere betaalopties!

Bankoverschrijving of creditcard.

​Betaling 30 dagen na factuurdatum (voor professionals).


Blijf op de hoogte!

Wees bij de eersten om onze laatste nieuwtjes, producten en trends te ontdekken.